In need of help!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Tiffany3

Thread Starter
Joined
Sep 4, 2004
Messages
1
:) I'd just like to say thanks to anyone who will answer my question! I am having trouble with my internet connection on my Sony Vaio PCG_K13 laptop, which is wireless. The desktop in my house is using a cable modem and we have attached a Linksys 24 GHz router. This set up worked fine until a few weeks ago & now my laptop won't connect to the internet at all, saying the local connection is unplugged. The desktop will not connect to the internet if the router is plugged in, but if the router is not plugged in, it will connect fine. HELP! any ideas? :confused:
 
Joined
Aug 17, 2004
Messages
534
If you have access to it, read Walter Mossberg's help column inside the second section of Thursday's Wall Street Journal. He addresses some interference problems with routers, home phones, etc..
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top