incoming emails not reaching certain users

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mikecan

Thread Starter
Joined
Feb 11, 2013
Messages
11
We have about 5 users that send an email to various companies we do business with. When the email leaves here fine. It shows there name and email address. When it comes back there email address is strip off and they do not get the email. My boss says it can not be a problem at our end. My users say it has to be our end. Temporarily we created a email address with a 1 at the end . Someone is monitoring it and email to 5 users in my company . We have exchange server 2003 and client 2003 or client 2010 depending on user. Please let me know any possible troubleshooting steps. This is happening at least 5 different companies some are in the uS and other in Europe. Is my boss correct and it not on our end.

Thanks...
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top