1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

incredimail

Discussion in 'Web & Email' started by snidely, Apr 13, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. snidely

    snidely Thread Starter

    Joined:
    Mar 31, 2004
    Messages:
    52
    I'm running icredimail and it worked fine till this evening.then all of a sudden
    it told me the I need to load a correct version of macromedia flash to run the program.I did ,But it still told me the same thing again, it takes me to macro,site and instantly downloads tells me its complete,I go back to incredimail only to find the same problem ,,,I've looked into the files and wonder why windows media player is controling some of the files ,If I click on a file it tells me that the file is the wrong type ,I've removed the program twice and reinstalled ,same thing ?? Now here's the thing that I think screwed it up ,before it messed up I was taking certain software programs from my desktop and puting them into my software folder to clean up,I really would like to find the answer to this ,,and you guys are the best ,,,Snidely
     
  2. Styxx

    Styxx Banned

    Joined:
    Sep 8, 2001
    Messages:
    4,888
    Uninstall Incredimail, restart your computer and use Outlook Express as your Windows e-mail client. Incredimail's non-Microsoft certified third-party software and therefore is not guaranteed to work with Windows long-term.

    As to Windows Media Player, there are options/preferences, tick or untick boxes, to configure WMP to handle certain file types. Change the configuration; close WMP then restart your computer.

    If a target file will still not open; Right-click a target file and point to Open With; Point to Choose Program; Tick the 'always open with' box and click Apply; Ok buttons as appropriate.
     
  3. snidely

    snidely Thread Starter

    Joined:
    Mar 31, 2004
    Messages:
    52
    internet explorer Thanks for the input I've removed Incredimail don't have a problem
    with outlook express, But I seem to have acquired another problem.
    when I go to house call and click on the scan ,it starts to load then
    I get an error that it is going to shut down and when I click on it ,it shuts the thing down .Should I reinstall windows I took my windows media and rolled it back to the original version ,,however I think I'm going to put 9.0 back on,,,If you have any Ideas as to how I can stop it from crashing
    because of that error box ,,it would help alot.......Jimmy
     
  4. Styxx

    Styxx Banned

    Joined:
    Sep 8, 2001
    Messages:
    4,888
    Try this. No, reinstalling Windows is the last big step to resolve this issue. Try just a few more things first, OK? Do this stuff in order of appearance restarting your computer after each step, if not prompted to.

    Internet Explorer 5.x/6.x comes with a repair tool. To use it, go to the Add/Remove Programs Control Panel; Scroll and click to highlight 'Microsoft Internet Explorer 5/6.x' in the Install/Uninstall window; Then click on the Add/Remove button; Select 'Repair' the current installation of Internet Explorer radio button; Click on OK. Restart your computer when prompted.

    ***

    Open Internet Explorer (IE); Tools menu; Internet Options; Advanced tab; Click the Restore Defaults button; Click Apply; Click Ok. Close IE.

    Open (IE); Click the Tools menu; Point to Internet Options; Click the Security tab; Click the Default Level button; Click Apply; Click Ok. Close IE.

    Open IE; Click the Tools menu; Internet Options; Click the Security tab; Click the Custom Level button; Click Apply; Click Ok. Close IE. Start IE as desired.

    ***

    Get, install, update and run free Ad-aware (and its HexDump plug-in) from http://www.lavasoftusa.com/software/adaware/

    First in the main window look in the bottom right corner and click on Check for updates now and download the latest referencefiles.

    Make sure the following settings are made and on -------ON=GREEN

    From main window :Click Start then Activate in-depth scan (recommended)

    Click Use Custom Scanning Options' then click Customize' and have these options selected: Under Drives and Folders put a check by Scan Within Archives and below that under Memory and Registry put a check by all the options there.

    Now click on the Tweak button in that same window. Under Scanning engine select: Unload recognized processes during scanning and under Cleaning Engine select: Let windows remove files in use at next reboot

    Click proceed to save your settings.

    Now to scan just click the Next button.

    When the scan is finished mark everything for removal and get rid of it.(Right-click the window and choose select all from the drop down menu and click Next)

    Restart your computer.

    ***

    Tell me what anti-virus you use please? I know of an excellent freebie called AntVir I use that might solve some issues for you. You must get AntiVir ( http://free-av.com click the Download button then click the red/black AntiVir icon), uninstall your current AV then restart your computer then install AntiVir. If you decide to go that route.
     
  5. snidely

    snidely Thread Starter

    Joined:
    Mar 31, 2004
    Messages:
    52
    Internet Explorer I have done as you requested ,however there is a problem in my add and remove files ,It seems that explorer is not there ??
    this is what it looks like
    internet 404
    when I click on this it says
    Loading error C:\\progra~1\common~1\msietlink.dll
    system cannot find file specifed
    internet explorer Q832894
    when I click on this it says
    invalid INF file
    I've done the other items you've mentioned
    Now I'm using symantec win anti virus 2004 registered version
    have norten on constantly update often
    regmechanic registered version
    redvprotector popup and I've closed the other things in that program.
    also have avast registered version,only run when I think I need to
    it would seem I've spent alot of money on nothing here
    I have spybot search and destroy
    ad-aware 6.0 plus registered version
    I could have saved a few dollars and given a bigger donation to techguy
    from the way it looks........Jimmy
     
  6. Styxx

    Styxx Banned

    Joined:
    Sep 8, 2001
    Messages:
    4,888
    Ok since there is no IE entry in Add/Remove Programs, go to http://windowsupdate.microsoft.com and get all the Critical Updates and Service Packs, only. Keep going back to that site until no Critical Updates and Service packs are left to get. Driver updates are good to get but ignore the Recommended updates. Those are unnecessary. Some Critical Updates and Service Packs can only be downloaded one at a time.
     
  7. snidely

    snidely Thread Starter

    Joined:
    Mar 31, 2004
    Messages:
    52
    All Better Thank you for your help ,Now a few more questions to improve my understanding,how do you tell what programs will correct those
    problems such as I had .with error coming up all the time and shuting itself down ???also I've lost my popup protector I ran ad-aware twice ,quarantine 229 files and folders ?? then again 228 ,,??? whats happening here ??
    :confused: can I retrieve my popup protector form the quarantine folder
    the whole program was redvprotect,included panic.history,xprotect,and popup
    or is there another popup that will work as well, I've aready paid for the redvprotect program ,But if it isn't going to be compatible then I don't want it however I feel the need for the poppup protection,I really want to thank you for your time and effort in this matter,You have a lot a knowledge ther lad
    thanks again from the old guy,,,,,,,,,,,,,,Snidely (y)
     
  8. Styxx

    Styxx Banned

    Joined:
    Sep 8, 2001
    Messages:
    4,888
    How to tell what's causing problems in your computing issues? Repeatedly seeing the same stuff causing folks headaches plus process of elimination through personal trial and error over a span of years.

    What is happening with your running Ad-aware? Hard to say I can't see your machine. Empty the contents of your C:\Windows\Cookies; Temp; And Temporary Internet Files sub-folders then restart your computer. Index.dat alerts are normal. Plus empty your browser's cache:

    Click the Start button; Point to Control Panel, select Internet Options; In the box that opens, click the Clear History; Delete Cookies And Delete Files buttons (tick the box next to, 'Delete all off-line content', each in turn; In the box that opens after activating each button, click the OK button. Click OK to close the Internet Options window.

    You paid for a pop-up killer? If you still want it uninstall it in Add/Remove Programs control panel; Restart your computer; then reinstall the pop-up killer. But there's now a excellent free add-on for your browser made by Microsoft I'd recommend from:

    http://toolbar.msn.com/

    For questions or concerns, please reply back.
     
  9. Whiteskin

    Whiteskin

    Joined:
    Nov 15, 2002
    Messages:
    1,964
    Why is that even a valid answer? I'm sorry, but if your os will occasionally say that third party programs are not allowed, then why is that product even still worth it. Actually, btw, it is certified, and incredimail is a microsoft partner. Where did you get macromedia from?
     
  10. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads
  1. DAGO1C
    Replies:
    2
    Views:
    556
  2. DAGO1C
    Replies:
    0
    Views:
    433
  3. Chaos Queen
    Replies:
    2
    Views:
    515
  4. beryl
    Replies:
    2
    Views:
    488
  5. Hudgy
    Replies:
    5
    Views:
    705
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/220207