1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

INEXQ BR-400 Router

Discussion in 'Hardware' started by Nutech12, Apr 5, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Nutech12

    Nutech12 Thread Starter

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    442
    Hi I have added this router to my two PC's, I have it connected to my cable modem. After configuring both PC's (one with win98 and the other WIN2K) everything seemed fine, internet access was good, email I could send/receive no problems... I left the pc's for a few hours, came back and had to unplus the modem and router, release all / renew all in the Ipcfg.. then finally I had tem both working. In the morning same problem.. same solution, Cable provider says it is with the setup of my router....?!

    Any ideas...
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/217407

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice