1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Inport Hotwire Skips and jumps on recording.

Discussion in 'Multimedia' started by problemsoundguy, Jan 4, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. problemsoundguy

    problemsoundguy Thread Starter

    Joined:
    Jan 4, 2013
    Messages:
    1
    Was ok for awhile but now is skipping and jumping on every attempted recording. Software is totally useless like this...See that others have had the same problem with it. Can't get support from Xitel...They wrote me back when this first started occurring more than a year and a half ago...They told me to turn OFF my Anti-Virus and firewall before using, which temporarily cleared the problem...but now even when having done so the problem has returned with a vengeance! I have no idea why. There is no inherent problem that I can detect with the analog playback equipment and the headphone jack works just fine with headphones. ONLY when I plug in the interface cable from the stereo to the computer does this problem occur. There is no problem with the ports on my Samsung R480 lap top and am totally hoping someone here can help. :confused:
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1083766

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice