1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Inserting a sreenshot-How?

Discussion in 'Windows XP' started by Lyk2no, Aug 19, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Lyk2no

    Lyk2no Thread Starter

    Joined:
    Aug 12, 2003
    Messages:
    299
    I want to post a question about a dropdown that I get. I made a screenshot of the dropdown to better explain my problem. How can I insert the screenshot of the dropdown into a post?
     
  2. jvic

    jvic

    Joined:
    Apr 17, 2004
    Messages:
    359
    First Name:
    John
    Manage attatchments
     

    Attached Files:

  3. Lyk2no

    Lyk2no Thread Starter

    Joined:
    Aug 12, 2003
    Messages:
    299
    jvic,
    Thank you for the prompt answer. I like your a -picture -is -worth -a -thousand -words explanation.
     
  4. jvic

    jvic

    Joined:
    Apr 17, 2004
    Messages:
    359
    First Name:
    John
    Hope I helped
     
  5. Lyk2no

    Lyk2no Thread Starter

    Joined:
    Aug 12, 2003
    Messages:
    299
    May have spoken too soon. I have a question.
    Does this insert it into the post or as an attachment? I tried it and I cannot tell since nothing shows on my post. I would like to add it to my post as I have seen others do. :confused:
     
  6. jvic

    jvic

    Joined:
    Apr 17, 2004
    Messages:
    359
    First Name:
    John
    Inserts it into the post
     
  7. Lyk2no

    Lyk2no Thread Starter

    Joined:
    Aug 12, 2003
    Messages:
    299
    One more.
    I get alot of background. Can I get only the dropdown?
     
  8. jvic

    jvic

    Joined:
    Apr 17, 2004
    Messages:
    359
    First Name:
    John
  9. Lyk2no

    Lyk2no Thread Starter

    Joined:
    Aug 12, 2003
    Messages:
    299
    Will give it a try.
    Thanks :D again for the help. (y)
     
  10. Lyk2no

    Lyk2no Thread Starter

    Joined:
    Aug 12, 2003
    Messages:
    299
    Still working at it.
    Having problem uploading. I go to to my file for the image then hilight it's name click upload and get "Message cannot be displayed...."
    What is the sequence for "Manage Attachments", and "Upload" :confused:
     
  11. jvic

    jvic

    Joined:
    Apr 17, 2004
    Messages:
    359
    First Name:
    John
    make sure you are using Valid file extensions: bmp doc gif jpe jpeg jpg log pdf png psd txt zip.I find jpeg is best
     
  12. Lyk2no

    Lyk2no Thread Starter

    Joined:
    Aug 12, 2003
    Messages:
    299
    The file extension I'm using is bmp. Can I change the extension at will?
    After I upload, will it show on my post before I submit it?
    Thanks for staying on this with me.
     
  13. jvic

    jvic

    Joined:
    Apr 17, 2004
    Messages:
    359
    First Name:
    John
    I don't believe it shows in your post till you submit it.With the program I mentioned above you can save as various file extensions
     
  14. Lyk2no

    Lyk2no Thread Starter

    Joined:
    Aug 12, 2003
    Messages:
    299
    Upload seemed to have worked. Used extension jpeg.
    Still no screenshot. I'm doing something wrong but what?
     
  15. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/263874

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice