Install Driver

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

fraction

Thread Starter
Joined
Jan 9, 2005
Messages
33
I found the driver I need to install, but when I run I get an error message. "System file not suitable for running MS-Dos and Microsoft Windows application". The driver is for a Linksys LNE100TX Fast Ethernet Adapter V4. I have windows XP home. All other drivers I load I just click and go?

Ideas?

Thanks
 

fraction

Thread Starter
Joined
Jan 9, 2005
Messages
33
Yes, Thats the exact driver I'm trying to install but I get the error I mentioned above
 
Joined
Jan 17, 2003
Messages
10,254
Hmmm . . you could uninstall it from Device Manager and restart . . when it "Finds new Hardware" guide it to the new file.

wrs
 

fraction

Thread Starter
Joined
Jan 9, 2005
Messages
33
Didnt wotk either. Maybe Im doing something wrong? There is no file just an exe. file named. lne100txv42.exe??? Any other ideas? Thanks
 

fraction

Thread Starter
Joined
Jan 9, 2005
Messages
33
I dont understand the fix, I dont have a disk, I'm just upgrading my driver? Lost? What CD do I put in my OS CD or Driver CD?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top