Installation of graphics card

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

supercgn

Thread Starter
Joined
Aug 3, 2018
Messages
2
Hello I have been trying to install my gtx 1060 in my Acer aspire 710 I have already uprgraded the PSU and when I put in the GPU it says no signal on my monitor but when I plug it directly into the PC it gives me a signal so I'm really confused and I'm using Windows 10
 

managed

Allan
Moderator
Joined
May 24, 2003
Messages
15,071
Hi and welcome to TSG.

I think the 1060 has a power socket near the top of the card, if yours does did you remember to plug the power lead into it ?
Also make sure the card is pushed all the way down into the motherboard socket.
Plus you may have to go into the bios and disable the motherboard's graphics before the card will work, that's usually automatic but if the above doesn't help please check it.
 

supercgn

Thread Starter
Joined
Aug 3, 2018
Messages
2
The fans are running. And I did double cehch it. I'm wondering if I need to be in a different mode
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top