1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Installing New Video Card

Discussion in 'Hardware' started by ericmilles, Feb 11, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ericmilles

    ericmilles Thread Starter

    Joined:
    Feb 11, 2007
    Messages:
    1
    I have bought a GeForce 7300GS to install in the PCIe slot of my eMachines T6420. I have chosen PCIe as my primary video adapter in my BIOS and put video card in and properly seated it. When I plug my monitor up to the card it does not post and when I plug it back into my onboard video port it still does. Neither the device manager or the hardware wizard recognize anything new installed. What am I doing wrong? Is there some other BIOS setting I need to adjust? I think my motherboard is a N1996. That is the only marking i see on it. Help!
     
  2. Judechao

    Judechao

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    3
    Have you installed your video card driver? or maybe it is not compatible with motherboard
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/543340

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice