Intel motherboard screen at boot up

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

northerntech

Thread Starter
Joined
Mar 3, 2004
Messages
8
Yesterday, I replaced a internal modem for a mdg computer and now the computer doesn't boot up, it just goes to the intel motherboard screen--then the screen turns black and that's it. PLEASE! Need help real fast, it wasn't my computer.

I put back the original modem but still doesn't work. :(
 
Joined
Jun 16, 2004
Messages
3,765
Check all the connections, especially to the hard drive. If you have a bootable CD try that to see if it will boot from that.
 
Joined
Jun 21, 2004
Messages
95
Lord Yorien says:

Most probbably issue you've disconnected a cable by mistake (maybe a HDD bus or similar). Since the POST screen loads, try to enter the system BIOS and check the parameters, specially the CMOS ones... specially check memory installed, HDD's detected and boot order

Lord Yorien Dragonard
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top