Intermittent VPN conection after modem replacement

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

tgswoodsman

Thread Starter
Joined
Sep 5, 2009
Messages
1
I replaced a faulty Motorola SB5101 with a new SB5101. I use a Netgear router. Everything worked fine initially. After awhile our VPN connection stopped working, then started ...etc. Normal internet access works fine. Is the problem with the modem? the VPN? The computer? Comcast?

We use a IBM ThinPad laptop, XP Pro. This computer connects to the VPN successfully at all other wifi networks that we'v e used.
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,429
Well, you can connect directly to the modem with one computer to test if the modem or Comcast are causing the issue, that will start to narrow it down. Hard to imagine this is the modem if you have normal Internet access, that modem is pretty dumb and doesn't care what kind of traffic goes through.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top