internet access on lan account in xp

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

sabledog

Thread Starter
Guest
Joined
Apr 22, 2001
Messages
467
i work for a school system.. using win xp..lan... proxy server....i can log into my account, but cannot access the internet...everything else works.. email, grading programs on the servers and so forth...

if i log into the schools generic account, i can access the interenet...i have tried everything i know.. i can log in on other computers in my lab under my name and the internet works fine... so it sounds like my personal machine problem... like i said ive tried different settings... made sure the setting are correct.. even assigned a static ip number...

please help.. this is driving me crazy...its not even a short drive... i can walk to crazy...;-)

thanks
sd
 

sabledog

Thread Starter
Guest
Joined
Apr 22, 2001
Messages
467
got it to work... i logged on as one of the admin... and deleted my account.. and then added it.... lost some programs that i will have to reinstall.. thanks for the views..
sd
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top