Internet Connection Drops

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

aliciac

Thread Starter
Joined
May 31, 2010
Messages
16
I have a Toshiba Laptop with Windows 7 that is connected to a linksys wrt54g. I use internet explorer. It says I have an excellent connection but when I go to open new tabs every few seconds I get Internet Explorer cannot display the webpage. I then wait a few seconds and refresh and the website will open. I have had this problem for some time and have tried restoring my computer to a previous date and the problem stops for several days but always returns. Please help...Thank You
 
Joined
Aug 30, 2012
Messages
893
Do you have any other networked devices on your premises? Do they experience the same problem at the same time?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top