1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Internet connection lost after setting a VPN server on WinXp

Discussion in 'Networking' started by pito, Apr 21, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pito

    pito Thread Starter

    Joined:
    Apr 21, 2004
    Messages:
    11
    Hi guys

    I have a computer (win xp pro) connected to Internet with a high-speed connection through a cable modem. I was trying to set up a VPN server and when I defined the ip addresses (192.168.1.100 to 192.168.1.150) I couldn't browse the net, I lost my connection... but if I leave the option "using DHCP for ....." nothing happens with the internet connection but my friend can not connect to my pc getting through the VPN getting error# 733.
    I have a real IP address, no router, no firewall......
    Can anybody help me.....
    Thanks in advance
    Pito
    :mad: :( :eek:
     
  2. Bob Cerelli

    Bob Cerelli

    Joined:
    Nov 2, 2002
    Messages:
    22,468
  3. pito

    pito Thread Starter

    Joined:
    Apr 21, 2004
    Messages:
    11
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/222632

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice