Internet-ehttp.cc problems, Help!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

bignix67

Thread Starter
Joined
Apr 5, 2004
Messages
3
Please Help...
I am computer illiterate, except for using word and internet...
I use windows XP, and my internet has not been working correctly.
The home page never comes up correctly--I continue to change it back to my intended home page but it loads as an error page with (64%3%22%...etc.) stuff instead
Additionally,
Many times, pages won't load because they come up as ehttp.cc? and then the site rather than just the site
I have read other posts on here and have downloaded and used Spybot many times. However, the problem continues, everytime I use the net. Can anybody help me? What is going on with my computer?
 

bignix67

Thread Starter
Joined
Apr 5, 2004
Messages
3
I have re-posted this message in the security forum. I realize this post is probably in the wrong area, sorry about the confusion.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top