Internet Explorer 6.0 problem on Windows XP

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

CHAPMON26

Thread Starter
Joined
Sep 10, 2004
Messages
3
Help!!! This is the message I get when I try to open up a screen when I'm on a companies web page:

You are not authorized to view this page
You might not have permission to view this directory or page using the credentials you supplied.

--------------------------------------------------------------------------------

If you believe you should be able to view this directory or page, please try to contact the Web site by using any e-mail address or phone number that may be listed on the www.macsmodels.co.uk home page.

You can click Search to look for information on the Internet.




HTTP Error 403 - Forbidden
Internet Explorer


I've downloaded IE Service Pack 1, checked my security settings and nothing seems to work. I also have downloaded Windows XP Service Pack 2.


Mike :eek:
 

dai

Joined
Mar 6, 2003
Messages
11,198
some company web pages are not for public use
all the links work for me except, all followings the privacy statement down the bottom
 

CHAPMON26

Thread Starter
Joined
Sep 10, 2004
Messages
3
dai said:
some company web pages are not for public use
all the links work for me except, all followings the privacy statement down the bottom
Dai:

Thanks for the response, but most of these pages are ones I could get into last week, but not now. Most of them are links from another web page within it's own website.

Another thing I cant do now is attach photographs or files to my outgoing email. Don't know what it is anymore.

Mike
 
Joined
Mar 17, 2004
Messages
2,735
http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=884130&product=windowsxpsp2 Hi Mike Go to this link and check the list of programs that Microsoft has listed that may conflict with something on your computer after you installed SP2 . If the problems have occured aftr you installed SP2 go to add/remove and remove it from your system . This may correct any faults . There are many people who have installed SP2 without a problem but there are also many who are in trouble after they installed SP2 .
 

dai

Joined
Mar 6, 2003
Messages
11,198
try turning off the m/s firewall and see if you can get in
 

CHAPMON26

Thread Starter
Joined
Sep 10, 2004
Messages
3
dai said:
try turning off the m/s firewall and see if you can get in
Dai:

I had Zone Alarms Lab installed, and my computer guy (I bought it from him) came over, he turned off Zone Alarms Lab firewall, and the problem was solved. I uninstalled it, but still get an occasional script error, but for the most part can now surf and attach pics no problem.

Thanks for the attention.

Mike (y) (y)
 

dai

Joined
Mar 6, 2003
Messages
11,198
zone alarm was one of the programs that had problems with sp2,i think they have an update out
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top