1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Internet Explorer 7.1 Tabbing problem....

Discussion in 'Web & Email' started by denise22, Jan 16, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. denise22

    denise22 Account Closed Thread Starter

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Messages:
    5
    Hi,
    I've been searching for many days now trying to fix this problem myself. No luck. I fixed getting back my hibernate button on the shut down menu, fixed getting back my switch to category/classic view in control panel, and i fixed getting rid of that nasty default button on netscape, just tonight for that one :) BUT! i can not fix this tab problem with internet explorer.
    I have Windows XP Home Edition... and when i have a page opened and right click a link, then click open in new tab, it will open in a new window.... i click the little tab and it will open a tab and that works, but you know how many times you right click a link, it's maddening to have to copy and paste the links all the time. I just can't get it back. I triedredoing the registry, ... switching the 0 to a 1, but it took the tabs away and the option to open in new tab, so i put it back to 0... this was under Current user/software/microsoft/currentVersion/policies/explorer, then right click ClassicShell and change the value data to 1.... it was from a link i found tonight. but it didn't work. tools/options/etc. won't work either...it's already clicked to enable tab browsing... it's got to be in the registry, but i just don't know...
    i hope i explained it throughly enough, i hope it's a simple fix lol
    but i am very proud of myself for fixing the others :)lol
    Denise of Ingleside
     
  2. jm100dm

    jm100dm

    Joined:
    May 26, 1999
    Messages:
    994
    I had the same problem and went into tools/manage add-ons/enable or disable add-ons.
    Then disabled some tool bars that I was not using anyhow, I had unchecked in tool bars a long time ago. Restarted IE and the option came back and works now. Read elsewhere that Google, Adobe and others cause problems (link below). Hope this helps you.

    http://msmvps.com/blogs/spywaresucks/archive/2006/10/24/203178.aspx
     
  3. denise22

    denise22 Account Closed Thread Starter

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Messages:
    5
    :D Hi,
    I went to the site, read it all, then went into my add remove and starte getting rid of little things like themes, but the main thing was msn plus add on software, and it worked!
    thank you, so much, it's so nice to have it back again :)
    You did an awesome job,(y)
    Denise of Ingleside
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/535810

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice