Internet Explorer doesn't open websites

  • Thread starter Deleted member 42871
  • Start date
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.
D

Deleted member 42871

Thread Starter
My laptop has a DSL connection that works fine - I can do email, ftp, and direct
connections to application update servers - but IE6 will not connect to any websites.
I just get an interminable blank screen and hourglass icon - not even an error message.
I have set all IE options to default values. Any ideas about what might be happening
here?
 
D

Deleted member 42871

Thread Starter
Problem solved. This totally crippling situation was caused by having "Automatically detect settings" mistakenly checked in LAN Settings in Internet Options > Connections.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top