Internet Explorer Problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Startreker

Thread Starter
Joined
Jul 23, 2002
Messages
292
HI All

I am needing a little help with Internet explorer. I will explain...

I recently upgraded to SP2 (not sure if this is the problem) and now when i use Internet explorer (Ver 6) i cannot get the Internet at all. I am using Avant Browser and Opera which i love but when i goto windows update it automatically uses Internet explorer and cannot find a website at all. I have reset the default setting in the Internet options.

The other thing that i noticed which may not be related is using Windows Media Player i cannot get the Internet at all (to update or Find Album details). I can go to the radio website that WMP uses and it loads like it should in WMP but does not in Windows Media Player.

Any help would be appreciated.

Thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top