Internet explorer script errors

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mtzlplex

Thread Starter
Account Closed
Joined
Aug 5, 2002
Messages
1,650
Hello to all, first time to this forum, from what I have seen, it looks to be a good one. My computer is a pentium 133mgh, with 128mgb ram, 56 K modem, running 98se. Computer seems to be running ok, but I have noticed the number of Internet explorer script errors increasing. Usual error msg is Internet explorer script error, an error has occured in the script on this page, line 6, char 1, error, access denied, code one, although the line, and the char may not be the same on different error msgs. Is there any way to eliminate having these errors, they seem to be more of a nuisance, just something else getting in the way of progress, or are these just another one of the quirks that windows has that sometimes you hear about that you just have to live with? Any ideas and or input on this subject is much appreciated.

Regards
Mike Peters

Just because you can do something does not always
mean you should( from the mind of an old man)
 
Joined
Feb 11, 2002
Messages
4,962
Hello Mike,
Welcome to TSG!

Open internet explorer and click tools. Then click internet options and click the advanced tab. Then check disable script debugging.
That should take care of it.
 
Joined
Sep 16, 2002
Messages
1,157
And if it's checkmarked (directly underneath), also UNCHECK
"Display a notification about every script error"
 

mtzlplex

Thread Starter
Account Closed
Joined
Aug 5, 2002
Messages
1,650
Hi Bandit 429, don`t be supprised if you get an email also, just when I was sending a reply late last night, TSG went off line, and this morning when I tried to reply, wasn`t sure quite how to. I too was under the opinion that checkmarking the disable script debugging would eliminate receiving the script errors, I have had it disabled for about a month, and still receiving errors, mind you not massive amounts, but a nuisance. I also have the display a notification about every script error unchecked. If you can think of any other tricks a guy could try they would be much appreciated. Thank you for your time.

Regards
Mike Peters
 

mtzlplex

Thread Starter
Account Closed
Joined
Aug 5, 2002
Messages
1,650
Hi The Egg, great name, short and sweet. Thank you for replying. I have had the disable script debugging checkmarked for about a month, and have had the display a notification about every script error unchecked for the same amount of time, and am still receiving errors, not massive amounts, but nuisance. If there are any other tricks you could think of, they would be much appreciated. Thanks for your time.

Regards
Mike Peters
 

Del

Joined
Aug 31, 2001
Messages
3,452
Hi Mike,
What version of IE are you running?
Did it always do this or did it start all of a sudden?
If so, do you remember making any changes about that time?
 

mtzlplex

Thread Starter
Account Closed
Joined
Aug 5, 2002
Messages
1,650
Hello Del, thanks for your interest in my problem. At present I am running IE 5. As far as things I have done, only 2 come to mind, I added AVG 6.0 anti virus, and Spybot S&D. It seems like this machine has always had script errors. I appreciate any input.

Regards
Mike Peters
 

mtzlplex

Thread Starter
Account Closed
Joined
Aug 5, 2002
Messages
1,650
Thanks for the reply Egg. No, no Norton of any kind on this machine, and also not running any firewall. Thanks in advance for any info.

Regards
Mike Peters
 
Joined
Sep 16, 2002
Messages
1,157
Which version of IE5 is it?
There was lots of bugs in IE5.0
Since then there's been:
IE5.1 | IE5.1 sp1 | IE5.5 | IE5.5 sp1 | IE5.5 sp2 | IE6.0 | IE6.0 sp1
 
Joined
Dec 9, 2000
Messages
45,855
The Egg is right, there are some errors that will occur as a result of IE compatibility problems and these aren't always resolved by the previous methods.

You should also look at your running tasks and see if you have mdm.exe running. This is a debugging tool that can run independently and may be giving error messages. If it is there, you may be able to disable it by unchecking it through running msconfig and looking for it under startups. There are other methods as well.
 

Del

Joined
Aug 31, 2001
Messages
3,452
If still you get the errors, you can try an update to IE 5.5 SP2.
 

mtzlplex

Thread Starter
Account Closed
Joined
Aug 5, 2002
Messages
1,650
Hey The Egg, I checked in my system info, and my version is IE5 5.00.2614.3500, is that the one that is flakey?, and if it is any suggestions about updateing? I`ve never updated IE before, unknown territory. Thanks for the help.

Regards
Mike Peters
 
Joined
Jan 9, 2003
Messages
1,058
Might this problem be to an increase in you visiting sites containing cruddily programmed Javascripts? Just a thought...
 

mtzlplex

Thread Starter
Account Closed
Joined
Aug 5, 2002
Messages
1,650
Hello Rollin`Rog, thanks for your interest in helping me. I have checked for mdm.exe in start up, it is not there. My version of IE is IE 5 5.00.2614.3500. If this is not a good version, any ideas on which would be a good support for my system? I am running 133mgh Pentium, 128 mgb ram, 1.6 gig hard drive, 98se. As I explained to The Egg, I have never updated IE, so this will be 1st time if I should, any advise and or assistance will be much appreciated.

Regards
Mike Peters
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top