Internet Explorer unable to connect!!!! HELP!!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

arrow9ranch

Thread Starter
Joined
Dec 5, 2011
Messages
3
When I open IE it claims 'Cannot Display Webpage'...any ideas? I've ran the diagnostics test & it claims there is no internet connection but my Network Connections show that it is, as well as my router shows that it's connected. HELP PLEASE!!!
 
Joined
Feb 8, 2011
Messages
79
Double check your settings in Control Panel under Internet Options. Select Connections, then lan settings. Un-Check Mark both boxes and apply settings, reboot, then go back to the same place and just check mark the top option. (Automatically detect settings) If this doesn't work You will want to call your ISP and have them troubleshoot the issue.
 

arrow9ranch

Thread Starter
Joined
Dec 5, 2011
Messages
3
Thanks for the info, but I've tried it several times & it doesn't work. :-/ Thanks again, though.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top