"Internet options - automatically detect settings" needs a recheck

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

zankar

Thread Starter
Joined
Sep 11, 2009
Messages
1
Hi !

My comp has win xp home and IE7.

"internet options -> connections -> lan settings -> automatically detect settings" is checked. However, when I use IE I get "cannot display the webpage" error. At the same time, other browsers like FF and Safari works.

If I uncheck and then check "automatically detect settings" again, IE starts working.

How can I fix this issue?

Thank you for your help.
Zankar
 

flavallee

Frank
Trusted Advisor
Joined
May 12, 2002
Messages
81,710
Normally, nothing should be checked in LAN Settings.

----------------------------------------------------------------
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top