Internet or Mobo?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

c0rruptioN

Thread Starter
Joined
Jun 29, 2008
Messages
169
since i have obtained my new computer, every single time i load xp i go onto the internet to check my emails and forum post, but for some reason right off the bat i connect to google and the DSL goes out? i mean my ISP is far from perfect since i have been d/cing many times before this new computer but with this one it seems less randomizied and happens more "voilently" and more frequently. mobo is in my sig, Bell Canada is my ISP.

Thanks in Advance :D
 
Joined
Jun 19, 2004
Messages
7,800
Have you contacted Bell Canada?

Sounds to me like a setting of some sort, not the motherboard.
 

c0rruptioN

Thread Starter
Joined
Jun 29, 2008
Messages
169
well, no i just assumed it was the motherboard, the thing beeps every time i turn on the pc and the intagrated sound is a load of junk. but i'll ask my isp, ty for reply.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top