Internet quits after start up

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

17tharcana

Thread Starter
Joined
Nov 13, 2018
Messages
1
My internet is deciding to just quit on me and drop connection shortly after boot-up.

This is only affecting my computer on the network as others are capable of connecting with no trouble.

I have tried the other ports on the modem, and I still have the same problem.
I have also tried a wi-fi adapter, but also, I still get the same result.

I have gone in to device manager and ensured that IPv4 and IPv6 is all activated and such. Updated the drivers on my modems.

I'm at the point of thinking that this might be a hardware issue rather than anything else.
 

Couriant

James
Moderator
Joined
Mar 26, 2002
Messages
39,943
Is it only on Wireless that you are having issues, or on Ethernet as well?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top