Internet Search links not working

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

elizaj13

Thread Starter
Joined
Jun 2, 2000
Messages
136
I am using Internet Explorer 6 on Windows XP with a Pentium 3, 512 mb ram, 30 gig hard-drive. About a week or two ago I did the Windows auto update thing and installed IE 7, which I didn't like and uninstalled. I am now back on 6 and when I do a search on the web, the search goes through fine and the results come up but the links don't take me to the sites. I have to right click and open in a sep. window.

Is there a simple solution to this? Am I just missing something small or is there a big problem here?

Hope someone can help. I am on the internet alot and this ends up being a bit of a pain.

Thanks and have a wonderful weekend everyone.

Janey Liz
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top