"invalid image" after DATA recovery??

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

twjadhao

Thread Starter
Joined
Jan 3, 2011
Messages
1
"invalid image" after system recovery?? Help please!

Hi I have an DELL STUDIO WINDOWS 7 ULTIMATE, I locked some files with folder lock..i've unnistalled it..n used data Recovery to recover the deleted files.I've successfully recovered the files but the images which have been recovered shows "invalid image".i checked its properties its size is intact..it has attribute "A".. I see all my files, but the when I open an image I get an "invalid image" message.

I have over 10 years of images and videos!
PLEASE HELP ME GUYS..TO RECOVER FROM THIS INVALID IMAGE ERROR..!!!
PLEASE PLEASE...:(
Any help will be appreciated...
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top