iPod autoplay error!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

lorikj

Thread Starter
Joined
Jul 11, 2008
Messages
2
Hi there,

ive read all the comments about this problem but still cant do anything to fix mine and i thought mb any of u guys here could spare some time and help me out.

ive been using my ipod as a portable drive for 2 years now and never had a problem till a week ago.
i think it got infected or smth coz whenever i plug it in i get this new *my computer * like icon instead of the normal Portable Drive icon and when i double click it i get this message alert " C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\dxdlls\boot.vbs failed (access is denied. )
itunes doesnt recognize it as well.

i dont know what the exact problem is but i would really appreciate it if u guys could fix this problem for me please.

thx in advance
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top