Is this a virus or what?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Piringa

Thread Starter
Joined
Sep 18, 2002
Messages
494
Nothing btw those little things are happy faces in case you didnt know
 
Joined
Feb 11, 2003
Messages
882
Crikey!!! :eek: Any idea how you got it or where it came from. The only thing I can think of is to boot from a boot disk but I doubt if that will work. You could try and reset bios to defaults either with the cmos clear jumper on the mobo or take the battery out for a few minutes. Good Luck :)
 
Joined
Aug 17, 2003
Messages
17,584
Can't be a virus as the PC is still in POST, and has not even begun to load any operating system.

Looks more like a screwed up BIOS to me. Or dodgy RAM.

When you say it does nothing, do you mean it stops dead and does not finish the POST?

Try resetting the BIOS first. Then reseating the RAM.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

No members online now.
Top