Issues with my default gateway

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Needtechhelpnow5

Thread Starter
Joined
Jan 25, 2013
Messages
2
Basically i'm currently playing cod clan wars but due to incessant lag i'm unable to play advanced warfare. I tried to at first port forward and open my nat type, i ran into issue while trying to set up a static ip address, when i went into my cmd to look at my default gateway, nothing appears, in yesterday when i first tried i switched the ip address around a few times, so i'm thinking my mess up yesterday did not get fixed even after a hard reset.
 

Attachments

Joined
Sep 27, 2012
Messages
1,323
The screenshot you provided shows all the media as Disconnected.
Please provide a screenshot of the adapter you are currently using.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top