It's vBulletin Time!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

lightnb

Thread Starter
Joined
Jun 16, 2002
Messages
786
I have my preferences set to pacific time in both the admin CP and in the individual user preferences (user CP) on my website.

At the bottom of the page, it displays "All times are GMT -8. the time is now 7:18". But it isn't, it's 9:18 in the pacific time zone...

Is the clock on the server wrong, or am i missing something?

thanks,

Nick
 

lightnb

Thread Starter
Joined
Jun 16, 2002
Messages
786
The clock on my computer is correct... and the time on this site is correct too. Maybe its reading it off of the hosts server?
 
Joined
May 6, 2004
Messages
1,929
That I don't know since I am my own server, even if it's reading off the server, it's right here in the same room with me. Liz
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top