1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Java(Pogo) not working in AOL

Discussion in 'Games' started by jetsguy, Aug 16, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. jetsguy

    jetsguy Thread Starter

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    256
    Not sure if this is the place to post this problem but here goes,just recently updated Java to its latest version(7.0.50)for both 32bit(x86)&64bit systems (Windows7).System says Java is installed and working properly(in IE9&Yahoo but not AOL)When under AOL Pogo keeps displaying the message you need to install Java to play games.I've uninstalled and reinstalled Java(with firewall on and off)but it keeps showing the same message.I went under IE9 and Yahoo and am able to play Pogo games with no problem so what's up with AOL? Any help would be appreciated thanks
     
  2. Couriant

    Couriant Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 26, 2002
    Messages:
    30,995
    Try a full reset of the browser (Tools > Internet Options > Advanced > Reset). This will clear out password and saved information. Make sure personal settings is also checked.
     
  3. ponytail06

    ponytail06

    Joined:
    Aug 17, 2012
    Messages:
    1
    I did the reset and still cannot play. I've gone in under google and internet explorer and cannot play. I did not have this problem until Wednesday.:mad:
     
  4. jetsguy

    jetsguy Thread Starter

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    256
    Same here Ponytail06,reset didn't work,but thanks anyway Couriant.
     
  5. DoubleHelix

    DoubleHelix Banned

    Joined:
    Dec 9, 2004
    Messages:
    24,388
    The AOL browser probably isn't supported by Java. If everything works fine in Internet Explorer, then that means Java is installed and working properly.
     
  6. jetsguy

    jetsguy Thread Starter

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    256
    Thanks for the response DoubleH but the thing is everything was fine until I updated to the latest version go figure.
     
  7. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1065302