Javascript disabled...Or something like that. help!!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

hey_suburbia

Thread Starter
Joined
Jan 13, 2003
Messages
2
Ok,

This is a weird thing. I lost all javascript functions in I.E. and in Yahoo! Messenger when i type a message and hit send, it leaves a blank screen. I'm not sure what's happening here. Even on my Norton Anti virus 2003 install, there is a next button that doesn't work. The buttons work in Netscape, but that doesn't explain Yahoo. I'm aware of going into "internet tools" and enabling my javascript on I.E., but i'm still confused about what's going on.:confused:
 

Attachments

hey_suburbia

Thread Starter
Joined
Jan 13, 2003
Messages
2
I forgot to mention

Windows XP Pro.
IE 6.0 , SP 1
Yahoo Messenger 5.5
Norton Antivirus 2003
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top