Just reformatted mostly everythings fine except sound...

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

darkslide

Thread Starter
Joined
Feb 9, 2005
Messages
9
Hey i just reformatted and everything is back to normal except my sound its onboard sound so i cant give you much detail about it. I have checked in control panel and it just says its not enabled its like its not even there.. does anyone have any ideas on how to reactivate it I CANNOT LIVE WITHOUT MUSIC!
 
Joined
Jan 17, 2003
Messages
10,254
Go to the motherboard manufacturers support website and download the drivers for the onboard sound card . .

wrs
 

darkslide

Thread Starter
Joined
Feb 9, 2005
Messages
9
simpswr said:
Go to the motherboard manufacturers support website and download the drivers for the onboard sound card . .

wrs

Worked, Thankyou VERY Much :)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top