Kaspersky wont install

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Pyrogenius

Thread Starter
Joined
May 3, 2007
Messages
16
I have recently purchased Kaspersky 2009 anti-virus but when i come to install it, it tells me that avg 8.0 is still installed. I have uninstalled avg through control panel and ran the avgremover tool from grisoft but this does not solve the problem. Im running windows vista.

Thanks
 
Joined
Sep 19, 2008
Messages
23
Have you tried installing Kaspersky in safe mode,

SAFE MODE

Reboot into SAFE MODE

1/Click Start and then click Turn Off Computer.
2/In the Turn Off Windows dialog box, click Restart, and then click OK.
3/As your computer restarts but before Windows launches, press F8 repeatedly.
4/Use the arrow keys to highlight Safe Mode, and then press ENTER.
5/If you have a dual-boot or multiple-boot system, choose the installation that you need to access using the arrow keys, and then press ENTER.
Note: If Windows launches before you can choose a safe mode, restart your computer and try again
PS/ Sometimes it maybe the F5 key
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top