Keep getting event 10016 at startup (without adverse effect however)

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

hakumaster

Thread Starter
Joined
Sep 9, 2008
Messages
40
Hello,

Lately, after checking, I get an event 10016 after starting up the computer. This does not seem to have any effect on the working of the machine, which does its job absolutely normally.

I have corrected the situation as suggested by Microsoft Help (see enclosed text file of related MS article). However, this has not brought any change in the matter.

Although, as said, everything seems to work perfectly, the recurrence of this "problem" worries me, because it might hide something else.

My operating system is XP SP3 Home Edition.

Thanks for helping me out on this.

Hakumaster
 

Attachments

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top