Knights of the old republic 2 will not start at all

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

darthrevan945

Thread Starter
Joined
Dec 31, 1969
Messages
266
Hi all,

kotor 2 (http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wars:_Knights_of_the_Old_Republic_II_–_The_Sith_Lords)

will not start at all. I have had this issue before but only in windows 7... I am running windows server 2003, (so essentially windows xp) and I have NEVER had a problem running the game in the past. the computer runs kotor 1 fine, hell it runs starcraft II fine lol.

if i open task manager, i can see the swkotor2.exe process for about a split second, then it just quits. no warning, no loading, its just as if ive never even opened it.

any ideas here?


[SWKotOR]
ReportDateTime=1/13/2013 3:29:01 AM
SysInfoVersion=v1.00.60
GameExists=1
GameVersion=v2.10.427
GameInstallLocation=C:\Program Files (2K3)\LucasArts\SWKotOR2\

[OS]
Name=WinSrv2003
Version=Windows Server 2003 v5.2 build 3790 Service Pack 2
Service Pack=Service Pack 2
Status=Pass

[SwapFiles]
D:\pagefile.sys=2046

[CPU]
CPUCount=1
CPUSpeed=2328
CPUFamily=6
CPUModel=15
CPUStepping=6
CPUVendor=Intel
CPUName=Intel(R) Core(TM)2 CPU T7600 @ 2.33GHz
Status=Pass

[Memory]
RAM=2048
Status=Pass

[Disk Free Space]
C: (NTFS), UNICODE=90.08GB
D: (NTFS), UNICODE=10.28GB
F: (HFSJ), UNICODE=194.99GB
Status=Pass

[CD-ROMs]
DriveLetters=E:\,G:\
Drives=MATSHITA DVD-R UJ-857D

[Video]
Video Card Name=Radeon X1600
Video Memory=1024
Desktop Resolution=1440x900x32 @ 60Hz
DirectX=DirectX 9.0c (4.09.00.0904)
OpenGL Version=2.1.8395 Release
OpenGL Vendor=ATI Technologies Inc.
OpenGL Renderer=Radeon X1600
ATI Driver=6.14.10.6903
Vid Card Status=Warning
Vid Card Driver Status=Pass
GL Status=Pass
DX Status=Pass

[Audio]
Sound Card Name=IDT Audio
Status=Pass


;Game Options from swkotor2.ini

[Display Options]
FullScreen=1
Disable Movies=0
Disable Intro Movies=0
Sort Modules=1
Width=640
Height=480
BitsPerPixels=32
RefreshRate=60

[Sound Options]
Sound Init=1
Disable Sound=0
Force Software=0

[Graphics Options]
EnableHardwareMouse=1
FullScreen=1
AllowSoftShadows=1
RefreshRate=60
Width=1024
Height=768
Emitters=1
Anisotropy=1
Frame Buffer=1
Soft Shadows=0
Brightness=57
V-Sync=1
Texture Quality=2
Anti Aliasing=0

[Game Options]
EnableCheats=1
Disable Movies=0

[config]
firstrun=0
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top