1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

labtop compac armada.its saids non-stytem disk..

Discussion in 'Hardware' started by enforcer911, Feb 8, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. enforcer911

    enforcer911 Thread Starter

    Joined:
    Oct 10, 2002
    Messages:
    79
    I`m I missing something..I got win-pro2000..I think I saw a PW on that labtop before I the damn thing for 300..

    did my friend leave a password that he cant remember.I ask him how many ppi`s used it..he said 3..so I`m stuck here...

    cant get rid of a password..should I BUY A XP...to solve this.
     
  2. Rockn

    Rockn

    Joined:
    Jul 29, 2001
    Messages:
    21,334
    Is it a BIOS password or a Windows password? If you want a fresh installation without everyone elses crap on it I would suggest a clean install of Windows. I actually prefer Win2K to XP anyway.
     
  3. enforcer911

    enforcer911 Thread Starter

    Joined:
    Oct 10, 2002
    Messages:
    79
    thanks..I`ll see if I can get an xp version..
     
  4. Rockn

    Rockn

    Joined:
    Jul 29, 2001
    Messages:
    21,334
    An illegal copy won't work if it is intalled on mre than one PC. XP is a horrid OS install at your own risk
     
  5. enforcer911

    enforcer911 Thread Starter

    Joined:
    Oct 10, 2002
    Messages:
    79
    thank,dude.I`m gonna reset this piece of junk .
     
  6. jbjoker

    jbjoker

    Joined:
    Feb 7, 2003
    Messages:
    68
    Heres a question. If I have win xp. Then I let my friend install it on his computer and he registers it with my name. Will I get shutdown or have any problems?
     
  7. n2gun

    n2gun

    Joined:
    Mar 3, 2000
    Messages:
    4,168
    You will have a problem if you install it on more than one computer. It is necessary to get another copy for each computer you install it on.
     
  8. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - labtop compac armada
  1. Sammijo420
    Replies:
    6
    Views:
    144
  2. Noevar
    Replies:
    1
    Views:
    190
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/117713

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice