LACIE 80GB Ext. HDD Not Showing..

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Dynamix

Thread Starter
Joined
Feb 15, 2005
Messages
187
Hey again guys..

New problem.. Had a LACIE portable 80GB USB 2.0 hard drive.. Yesterday it took a very sligt knock and today it seems to be broken.

Once inserted into the USB port, you can hear the hard drive spinning, but that's pretty much all it does. The OS doesn't recognise it and it is nowhere to be seen in My Computer.

Are there any quick fixes? If anything, can I retreive the data?

Thanks guys.


Dynamix
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,425
If it took a "knock", I'm guessing that would be a physical drop or the like.

That's probably going to affect the hard disk, not the enclosure. The only way to really know is to remove the drive and connect it directly to a system as a secondary drive and see if it's recognized. I normally take all the stuff off the second IDE channel and put the drive at the end of the cable for testing.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top