LACIE external HD not working, loud clicking noises, how do i recover data?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

tedsomeone

Thread Starter
Joined
Jan 18, 2010
Messages
1
Hi, I recently bought a 1TB external HD and after about a month it has stopped working. It's now making loud clicking noises like metal on plastic, my laptop is not even recognizing it anymore. I tried switching the power supply and the USB cords, nothing makes the slightest difference. It just starts up, then starts making loud beeps and clicking noises. Not even an error message. Is there anything I can do to fix it or at the very least recover the data?
 
Joined
Aug 1, 2003
Messages
51,988
Hopefully, you have backups. Chances are not good for recovery if there are noises. You could try connecting it to your PC internally.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top