Laggy FullHD youtube videos only in Chrome

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

slavito007

Thread Starter
Joined
Jul 21, 2007
Messages
48
Hey guys. It's been moths since I first noticed it but gets kind of annoying to change browsers constantly.
My default browser is Chrome, but I have Firefox, Opera and IE10 too. As I said, a few moths ago probably after an update Chrome started to take up too much processor power to play fullhd youtube videos. It plays smoothly as long as the video has loaded but while loading it is laggy as hell. I currently use IE10 for browsing youtube videos because it is smooth as butter and uses only half of the processor load that Chrome uses. Is there a solution?
My notebook is HP Probook 4520s, Pentium P6200 2,13 GHz, 6 gb RAM, Radeon HD6370.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top