LAN Streaming Very Slow on High-Speed Internet

Jordanx2

Thread Starter
Joined
Sep 22, 2021
Messages
2
Couple days ago I noticed slow video loading time, I have 300 mbps internet and on a test i get over 300 mbps speed when connected through LAN, never had a problem loading 4k videos but when connected through LAN, videos buffer and buffer barely loading. Using Wi-Fi is much faster. Don't know what would cause this but i've reset network adaptors on my device and no change happened with performance. Running the latest build of windows 11 Home, 21H2.
 

Jordanx2

Thread Starter
Joined
Sep 22, 2021
Messages
2
Please let us know how you solved it.
Temporarily was okay, I have a Coax to Ethernet adapter and I reset it again and worked okay so I thought, 4k video had no buffering since loading time was able to keep up. My pc was connected over Wi-Fi is what I'm thinking, so no sign of a fix yet. I get better test speeds on a Internet speed test when plugged into this Ethernet but when it actually comes down to using it I get a clear decrease in speed.
1632552730159.png
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top