language settings don’t work

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

hajduk

Thread Starter
Joined
Sep 19, 2017
Messages
29
For many years I have used MS Word; currently I have Office Professional 2013. I have installed fonts for a number of languages, some of which use non-Latin alphabets. In ‘Region & Language’ in the control panel, I have added the appropriate keyboards; in a couple of cases, I have downloaded third-party keyboards. Usually no problem—I set the language bar for the one I want to use, switch to an appropriate font if necessary, and everything goes smoothly. Not long ago Word encountered some sort of glitch and I had to reboot to get it back. I discovered that some of the languages I had added in ‘Region & Language’ had been deleted. I added them back. Now Word refuses to recognize the non-Latin keyboards. I can type only in the Latin alphabet. I try to reinstall, using the same procedure as always, and it does no good. What is wrong? I didn’t make any changes that I am aware of that would interfere with non-Roman keyboards.
 

hajduk

Thread Starter
Joined
Sep 19, 2017
Messages
29
Apparently there have been two replies. I seem unable to access them. Nothing I click on makes them visible. I don’t get it.
 

DaveA

David
Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Nov 16, 1999
Messages
17,185
I only see your reply, where are you seeing that there are two other replies?
You may need to post a screen shot so we can this information?
 

plodr

Liz
Joined
Jun 27, 2014
Messages
23,640
Probably the two replies were spammers whose posts have been removed.

Before you follow any directions in a forum, check how many posts the person who replied has and when he/she joined.

Sometimes spammers post links to sites that either cost you $$$ or try to load malware on your computer.
Long time volunteers here will try to help without costing you money or if something does, you will be told in the post.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
You failed to explain in your other thread
https://forums.techguy.org/threads/shutting-down-takes-forever.1208930/

how you obtained Windows 7 Ultimate on your computer.
 

hajduk

Thread Starter
Joined
Sep 19, 2017
Messages
29
Probably the two replies were spammers whose posts have been removed.

Before you follow any directions in a forum, check how many posts the person who replied has and when he/she joined.

Sometimes spammers post links to sites that either cost you $$$ or try to load malware on your computer.
Long time volunteers here will try to help without costing you money or if something does, you will be told in the post.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
You failed to explain in your other thread
https://forums.techguy.org/threads/shutting-down-takes-forever.1208930/

how you obtained Windows 7 Ultimate on your computer.
It was a gift.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top