1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

laptop connected to HDMI tv was working now keep getting no RGB signal

Discussion in 'Hardware' started by sissysmth82, Jun 30, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sissysmth82

    sissysmth82 Thread Starter

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    1
    I have a Toshiba satellite L305-S5875 I have it connected to my Vizio HDMI HDTV to watch netflix with. It has been working fine except for the past week. When I unplug the laptop to skype and then plug it back into the tv when I am done I get a, "NO RGB signal" message from the tv. I don't know why it is doing this, I have been able to use system restore to get it working again, but it is no longer working. Any ideas?
     
  2. TekTime

    TekTime

    Joined:
    Sep 21, 2009
    Messages:
    1,312
    Try this:

    Hold down the input button on the right side of the Tv. This is the bottom button
    With the tv off, press and hold the bottom button (input)

    When the TV powers up and you see the input menu, release and press the button
    to change the mode to your preference.

    Hope that helps.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/932445

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice