Laptop No Sound

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Whitecloud

Thread Starter
Joined
Jan 22, 2007
Messages
2
I use a Gateway MX 6920 Laptop. I did a clean install, and ended up with No Sound. Tried one more clean install same thing, No Sound.

I've tried downloading different drivers, but still nothing No Sound.

Now in My Computer under Manage I have 6 Yellow Question Marks (?)

? Other Devices

? Mass Storage Controller
? PCI Device
? SM Bus Controller
? Video Controller
? Vedio Controller (VGA Compatable)

I tried Upgrading the drivers on each. Nothing

I have removed these same ones, rebooting and installing the same. Still No Sound.

Anyone have any solutions to correct this problem.

Gateway Laptop
MX 6920
O/S Windows XP Media Center

Machine is about 4-5 years old.

Thanks for any help. Ron..
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top