1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Laptop To Tower Connection Hhheeelllppp

Discussion in 'Hardware' started by KEVCARR, Oct 18, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. KEVCARR

    KEVCARR Thread Starter

    Joined:
    Oct 18, 2003
    Messages:
    5
    I WANT TO USE MY LAPTOP TO RUN MY TOWER AND I DONT KNOW HOW SHOULD MY LAPTOP BE ABLE TO BE USED AS A MONITOR AND KEYBOARD FOR MY TOWER AND HOW CAN I MAKE THIS HAPPEN
     
  2. Whitestar

    Whitestar

    Joined:
    Mar 22, 2003
    Messages:
    511
    Unless they are both running xp, u can't without difficulty
     
  3. jakoval

    jakoval

    Joined:
    Oct 28, 2001
    Messages:
    1,502
    Sorry, I don't have an answer for your question, but you may find THIS LINK useful.
     
  4. JohnWill

    JohnWill Retired Moderator

    Joined:
    Oct 19, 2002
    Messages:
    106,418
  5. DaveBurnett

    DaveBurnett Account Closed

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    12,970
    Microsoft Netmeeting Remote desktop works with all versions 95 upwards. I use it.
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/172865

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice