Lexmark printer under XP

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

jletcher

Thread Starter
Joined
May 10, 2002
Messages
87
I have a Lexmark Z53 printer that I have had for a couple of years. Under XP home edition, it will never print on the first try, but always on the second. I get an error that the computer can't communicate with the printer or that the printer attached is not a Lexmark Z53. When I hit print the second time, it prints fine.
Questions: I have it hooked up through a usb port. Could the computer be trying to read the wrong virtual printer port? Anyone have any clues?
 
Joined
Nov 2, 2002
Messages
308
Have you installed the latest drivers from Lexmark? According to its site, the latest drivers for your printer model came out in April 2002. If you haven't, I would suggest trying that first, before doing anything else. Be sure to uninstall the old drivers before installing the new ones. ;)

Mollie
_ _ _
Murphy's Computer Law 18: At the source of every error which is blamed on the computer you will find at least two human errors, including the error of blaming it on the computer.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top