1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

LG Monitor keeps switching Off/On

Discussion in 'Hardware' started by geofrs, Jan 16, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. geofrs

    geofrs Thread Starter

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    3
    Hi,
    My Monitor- LG Flatron M227WDP keeps switching Off/On for 10 secs after running for about 15 minutes, I have tried another older TFT Monitor which also switches off for longer. I have had the LG monitor checked twice... result Ok...
    The Desktop a Dell Studio XPS 7100 has been back to Dell and had the graphics card replaced, no other faults recorded. (both monitor and Desktop are 14 months old...and "out of guarantee"). I have no answers from Dell.
    No Errors have been viewed at all.
    This has me tearing my hair out, the problem seems to be with the Tower, but ????
    I have trawled various Forums out there.
    I would appreciate any advice from you good people out there.
    Thanking you in advance.
    Geofrs.

    OS Version: Microsoft Windows 7 Home Premium, Service Pack 1, 64 bit
    Processor: AMD Phenom(tm) II X4 820 Processor,
    AMD64 Family 16 Model 4 Stepping 2 Processor Count: 4
    RAM: 8191 Mb Monitor LG Flatron M227WDP
    Graphics Card: ATI Radeon HD 5450, 1024 Mb
    Hard Drives: C: Total - 61054 MB, Free - 28934 MB; D: Total - 465986 MB, Free - 462708 MB; F: Total - 90577 MB, Free - 78423 MB; G: Total - 99872 MB, Free - 78521 MB; H: Total - 329 MB, Free - 289 MB;
    Motherboard: Dell Inc., 0FF3FN
    Antivirus: AVG Anti-Virus 2012, Updated and Enabled
     
  2. Beafle

    Beafle

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    106
    Have you tried completely uninstalling all graphics driver and re installing them? Does you computer have on board graphics that you could try it with? Finally you could try just updating windows as if its a software glitch sometimes this can help )
     
  3. geofrs

    geofrs Thread Starter

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    3
    Thanks Beafle,
    I will give it a go, also I have re installed win several times
    Regards Geofrs
     
  4. geofrs

    geofrs Thread Starter

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    3
    Hi Beafle,
    Thanks for putting me right, I now have a Monitror that works as it should!
    I didn't have success at first using Dell software upgrade, but went to ATI and downloaded their latest driver.
    BRILLIANT my hair should last longer now.
    Many Thanks and best Wishes to you.
    Geofrs
     
  5. Beafle

    Beafle

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    106
    Ahh good well I'm gla it's working now that's the main thing :)
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1036543

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice