LimeWire Keeps Loading And TskMgr Won't Load

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

clueless99

Thread Starter
Joined
Feb 7, 2003
Messages
121
I already unclicked the 'Load at Startup' option for LimeWire, but it does it anyway. And when I do exit out of it, it reloads itself within seconds. And Alt+Ctrl+Dlt doesn't bring up the Task Manager. Any help would be appreciate. I have dialup so trying to surf+deal with Limewire is horrid.

Logfile of HijackThis v1.99.0
Scan saved at 10:21:29 AM, on 1/16/2006
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\csrss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
C:\Program Files\Norton Antivirus Pro\navapsvc.exe
C:\Program Files\Norton Antivirus Pro\AdvTools\NPROTECT.EXE
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\hkcmd.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe
C:\WINDOWS\GWMDMMSG.exe
C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe
C:\Program Files\internet explorer\iexplore.exe
C:\Program Files\winupdates\winupdates.exe
C:\Program Files\SpywareGuard\sgmain.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\Security Center\SymWSC.exe
C:\Program Files\SpywareGuard\sgbhp.exe
C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
C:\WINDOWS\System32\alg.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\LimeWire\LimeWire.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Documents and Settings\Owner\My Documents\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.hotmail.com/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://www.gatewaybiz.com
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.gatewaybiz.com
N3 - Netscape 7: user_pref("browser.startup.homepage", "www.hotmail.com"); (C:\Documents and Settings\Owner\Application Data\Mozilla\Profiles\default\6ul4wg4a.slt\prefs.js)
N3 - Netscape 7: user_pref("browser.search.defaultengine", "engine://C%3A%5CProgram%20Files%5CNetscape%5CNetscape%5Csearchplugins%5CSBWeb_01.src"); (C:\Documents and Settings\Owner\Application Data\Mozilla\Profiles\default\6ul4wg4a.slt\prefs.js)
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 5.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.ocx
O2 - BHO: SpywareGuard Download Protection - {4A368E80-174F-4872-96B5-0B27DDD11DB2} - C:\Program Files\SpywareGuard\dlprotect.dll
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O2 - BHO: NAV Helper - {BDF3E430-B101-42AD-A544-FADC6B084872} - C:\Program Files\Norton Antivirus Pro\NavShExt.dll
O3 - Toolbar: Norton AntiVirus - {42CDD1BF-3FFB-4238-8AD1-7859DF00B1D6} - C:\Program Files\Norton Antivirus Pro\NavShExt.dll
O4 - Startup: SpywareGuard.lnk = C:\Program Files\SpywareGuard\sgmain.exe
O9 - Extra button: AIM - {AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45} - C:\Program Files\AIM\aim.exe
O12 - Plugin for .spop: C:\Program Files\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll
O16 - DPF: {B9191F79-5613-4C76-AA2A-398534BB8999} - http://us.dl1.yimg.com/download.yahoo.com/dl/installs/suite/yautocomplete.cab
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{72428ACF-BE4E-4A22-888D-D951D0E9D9A0}: NameServer = 209.244.0.3 209.244.0.4
O23 - Service: Symantec Event Manager - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
O23 - Service: Symantec Password Validation Service - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccPwdSvc.exe
O23 - Service: Norton AntiVirus Auto Protect Service - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton Antivirus Pro\navapsvc.exe
O23 - Service: Intel(R) NMS - Intel Corporation - C:\WINDOWS\System32\NMSSvc.exe
O23 - Service: Norton Unerase Protection - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton Antivirus Pro\AdvTools\NPROTECT.EXE
O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C:\WINDOWS\System32\HPZipm12.exe
O23 - Service: ScriptBlocking Service - Symantec Corporation - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\SCRIPT~1\SBServ.exe
O23 - Service: SymWMI Service - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\Security Center\SymWSC.exe
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor - Zone Labs, LLC - C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
 

clueless99

Thread Starter
Joined
Feb 7, 2003
Messages
121
OK...... Wow.


I didn't do anything and just rebooted my computer for the third time. Everything's normal now.

Strange.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top