1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Limited Access in my connection. HELP!

Discussion in 'Virus & Other Malware Removal' started by rakapel, Jun 1, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. rakapel

    rakapel Thread Starter

    Joined:
    Jan 5, 2013
    Messages:
    20
    My wifi connection on my personal netbook laptop says im connected but with limited access. No matter what I do, nothing seems to work.it works in any device except my laptop. I connected directly to my router with the cable and still nothing. The day before it happened my avast detected a virus in svchost.exe so i try a boot time scan then afterwards the virus is still there so i go to task manager then try to find the svchost.exe then try to end it process then i try again a boot time scan.the virus is gone but i cant connect to my wifi and it says"limited access" . i hope you help me guys.
     
  2. metallica5456

    metallica5456 Trusted Advisor

    Joined:
    Apr 1, 2013
    Messages:
    10,230
    First Name:
    Andrew
    Welcome...Please advise us your OS 32 or 64bit? Also your EXACT product make and model number.
     
  3. rakapel

    rakapel Thread Starter

    Joined:
    Jan 5, 2013
    Messages:
    20
    intel atom, made in philippines and model: NEO M1110.
     
  4. metallica5456

    metallica5456 Trusted Advisor

    Joined:
    Apr 1, 2013
    Messages:
    10,230
    First Name:
    Andrew
    How do you know the virus is "GONE"?? Whats your MODEL NAME as well?
     
  5. rakapel

    rakapel Thread Starter

    Joined:
    Jan 5, 2013
    Messages:
    20
    because when there is a virus my avast detect it and shows a sign in the bottom right of my laptop. MODEL: M1110 , PRODUCT CODE: M1110QR , OS name: Microsoft windows 7 home basic. hope you can help me. thanks.
     
  6. metallica5456

    metallica5456 Trusted Advisor

    Joined:
    Apr 1, 2013
    Messages:
    10,230
    First Name:
    Andrew
  7. rakapel

    rakapel Thread Starter

    Joined:
    Jan 5, 2013
    Messages:
    20
    thanks for always replying. i will post my ipconfig, i hope it can help you to solve my problem.

    Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
    Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

    C:\Users\Kirsty>IPCONFIG /ALL

    Windows IP Configuration

    Host Name . . . . . . . . . . . . : Kirsty-PC
    Primary Dns Suffix . . . . . . . :
    Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
    IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
    WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

    Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:

    Connection-specific DNS Suffix . :
    Description . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8191SE Wireless LAN 802.11n PC
    I-E NIC
    Physical Address. . . . . . . . . : 48-5D-60-8C-8F-1A
    DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
    Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::5091:1840:218f:1859%12(Preferred)
    Autoconfiguration IPv4 Address. . : 169.254.24.89(Preferred)
    Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.0.0
    Default Gateway . . . . . . . . . :
    DNS Servers . . . . . . . . . . . : 121.1.3.82
    121.1.3.20
    121.1.3.250
    NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled

    Ethernet adapter Local Area Connection:

    Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
    Connection-specific DNS Suffix . :
    Description . . . . . . . . . . . : JMicron PCI Express Fast Ethernet Adapter

    Physical Address. . . . . . . . . : 00-90-F5-FE-03-20
    DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

    Tunnel adapter isatap.{1711DCA6-FE54-4649-BFA7-BAECF96F1796}:

    Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
    Connection-specific DNS Suffix . :
    Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #2
    Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
    DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

    Tunnel adapter Local Area Connection* 66:

    Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
    Connection-specific DNS Suffix . :
    Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
    Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
    DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

    Tunnel adapter Local Area Connection* 68:

    Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
    Connection-specific DNS Suffix . :
    Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #6
    Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
    DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

    Tunnel adapter isatap.{1984081F-6BBE-4B63-8ED8-1E8DACB95742}:

    Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
    Connection-specific DNS Suffix . :
    Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #7
    Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
    DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
     
  8. rakapel

    rakapel Thread Starter

    Joined:
    Jan 5, 2013
    Messages:
    20
    okay, i will try it. thanks.
     
  9. metallica5456

    metallica5456 Trusted Advisor

    Joined:
    Apr 1, 2013
    Messages:
    10,230
    First Name:
    Andrew
    I reread your first post. Also DL the driver for your Ethernet adapter too.

    EDIT:
    Also what the make and model number of your wireless router/AP?
     
  10. rakapel

    rakapel Thread Starter

    Joined:
    Jan 5, 2013
    Messages:
    20
    i have a problem , i cant find my wireless driver because the site can't find my laptop model. sorry i know its a easy step, but i cant do it .
     
  11. rakapel

    rakapel Thread Starter

    Joined:
    Jan 5, 2013
    Messages:
    20
    i think i have a wrong statement on my first post. i think the virus is one of the reason why i cant connect to the internet because my avast detect it when i have an internet connection so when the internet is gone the avast cant detect it, but im sure the virus is still there that cause a problem in connecting to a network.. sorry for my first post. i hope you still help me.
     
  12. rakapel

    rakapel Thread Starter

    Joined:
    Jan 5, 2013
    Messages:
    20
    Internet has been blocked by the virus.
     
  13. etaf

    etaf Moderator

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    64,961
    First Name:
    Wayne
    if you have a virus , that will need to be dealt with by one of our authorised virus/malware removal experts

    please read the following
    http://forums.techguy.org/virus-other-malware-removal/943214-everyone-must-read-before-posting.html
    and post all the logs required , it can take 48hours to get a reply in the busy virus/malware forum - if you dont get a reply 48 hours AFTER you have posted the logs - then please reply to this thread with the word "bump"
    that will bring the thread back to thetop of the forum

    in the meantime , please run a fabar scan and a tcp/ip reset see how below


    ------------------------------------------------------------------------
    Services - Fabar Service Scanner, free

    If you cannot access the internet with this PC, then you will need to paste the results into something like notepad and then copy onto a machine that can access the internet and post the results in a reply here.
    Save the file to a USB flash drive or other removable media. Plug it into the working computer with internet access and copy the file and paste here.


    We would like to see some status information for each of the services on the PC goto

    http://www.technibble.com/fabar-service-scanner/

    and download the free scanner tool

    Theres a Direct link to the program here
    http://download.bleepingcomputer.com/farbar/FSS.exe

    Now "double click" on the downloaded file to run the scanner , the scanner program will now open

    tick all the options. and then click on scan

    the scan results will open automatically in a seperate window in the notepad program.

    Now all you need to do is copy and paste those results to a reply here
    to do that:
    From the notepad menu - choose Edit - Select all
    all the text will be highlighted
    Next
    From the notepad menu - choose Edit - Copy
    Now go back to the forum - reply and then right click in the reply box and paste

    if you have any issues. A log file called FSS.txt will be created in the same directory as the program is run from.

    ------------------------------------------------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------

    TCP/IP stack repair options for use with Vista/Windows 7/Windows 8

    For Windows Vista/Windows 7
    Start> Programs> Accessories> and right click on Command Prompt, select "Run as Administrator" to open a command prompt box (A new dialogue box - black with white font, will appear on the screen ):​

    For Windows 8
    To open a Cmd Prompt or an Administrator Cmd prompt from the Desktop. Use Win + X and choose Command Prompt or Command Prompt (Admin) from the list.​

    In the command prompt window that opens, type the following commands:

    Note: Type only the text in bold and red for the following commands.

    • Reset WINSOCK entries to installation defaults: netsh winsock reset catalog and press enter
    • Reset IPv4 TCP/IP stack to installation defaults. netsh int ipv4 reset reset.log and press enter
    • Reset IPv6 TCP/IP stack to installation defaults. netsh int ipv6 reset reset.log and press enter
    ReStart (reboot) the machine.

    If you receive the message
    The requested operation requires elevation.
    Then please open the command prompt as administrator - as requested above
    Start> Programs> Accessories> and right click on Command Prompt, select "Run as Administrator" to open a command prompt box (A new dialogue box - black with white font, will appear on screen ):
    Please note and post back - if you receive the following message :-
    Access is Denied

    please post back the results in a reply here - its important we know that these commands have worked correctly and not produced any errors
    right click in the command prompt box
    select all
    enter
    control key + C key - to copy
    then reply here and
    control key + V to paste

    Details also here
    http://support.microsoft.com/kb/299357


    ------------------------------------------------------------------------
     
  14. rakapel

    rakapel Thread Starter

    Joined:
    Jan 5, 2013
    Messages:
    20
  15. etaf

    etaf Moderator

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    64,961
    First Name:
    Wayne
    i'll move this thread to the virus forum when the logs are posted and I will review the fabar a tcp/reset

    so post the fabar and tcp/ip reset first
    if i see anything in those logs i will reply and we can continue

    but also in separate replies
    then post the virus/malware logs
     
  16. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - Limited Access connection
  1. asma
    Replies:
    5
    Views:
    493
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1100178

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice