1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Limited Access - no google solution works, windows7

Discussion in 'Networking' started by WooDoo, Feb 23, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. WooDoo

    WooDoo Thread Starter

    Joined:
    Feb 23, 2013
    Messages:
    4
    Hello!
    One day when I turned on my laptop I noticed that i got no connection to the internet since I got 'limited access' on my network. It worked perfectly day before that
    It is definitely something in the laptop blocking the connection to the router. (Also other computers are all right)

    I uninstalled antivirus and turned off firewall just in case it was blocking, but it did not help.
    I noticed that most of the network devices (in device manager) are not responding so I reinstalled most of them, but it did not help either, I'm still getting message that they are not loading, code 39 (screenshot) [​IMG]
    (I am suspecting but not entirely sure, that antivirus might have deleted some infected by virus things automatically)

    I'm running WINDOWS 7 64bit on my laptop
    Please replay as soon as possible, thank you.
     
  2. etaf

    etaf Moderator

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    65,251
    First Name:
    Wayne
    What firewall / security suite or anti-virus do you currently have on the PC - or you have ever had on the PC in the past - any trial ware - like Norton, kaspersky or Mcafee or any free security suites like zonealarm, AVG , Webroot etc
     
  3. WooDoo

    WooDoo Thread Starter

    Joined:
    Feb 23, 2013
    Messages:
    4
    yeah i had AVG only but I deleted in just in case it was blocking the connection (also for removing essential files)
     
  4. etaf

    etaf Moderator

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    65,251
    First Name:
    Wayne
    did you use the removal tool


    AVG
    http://free.avg.com/gb-en/homepage

    AVG Removal Tools
    http://www.avg.com/gb-en/utilities
    http://www.avg.com/ww-en/utilities

    > removal tool, that can be used with AVG 2013 http://www.avg.com/tools#tba2 - > on Installation Tab > use the AvgRemover
    > removal tool, that can be used with AVG 2012 http://www.avg.com/tools2012.tpl-mcr1#tba2 -> on Installation Tab > use the AvgRemover
    > removal tool, that can be used with AVG 2011 http://www.avg.com/tools2011.tpl-mcr1#tba2 -> on Installation Tab > use the AvgRemover
    > removal tool, that can be used with AVG 9.0 http://www.avg.com/tools9.tpl-mcr1#tba2 -> on Installation Tab > use the AvgRemover
    > removal tool, that can be used with AVG 8.5 http://www.avg.com/tools8.tpl-mcr1#tba2 -> on Installation Tab > use the AvgRemover
     
  5. WooDoo

    WooDoo Thread Starter

    Joined:
    Feb 23, 2013
    Messages:
    4
    Thanks for responding
    Ok, now when you given me those links I used removal tool (and restarted the laptop) but still it did not change anything
     
  6. etaf

    etaf Moderator

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    65,251
    First Name:
    Wayne
    a few things to try

    did the machine come with a trial version of Norton, kaspersky or Mcafee - most do

    can you connect to the router with a cable - does it work connected like that

    Safemode with networking
    with a cable connected from PC to router
    check the cable - see if there is a light on the router associated with the cable port used , also check if you have a green/yellow light on the PC LAN port (some PCs do not have any lights on the LAN port - so ignore)
    - try safemode with networking
    as the PC starts keep tapping F8 - a menu appears - choose
    safemode with networking - see if that works

    try a restore to an earlier date

    ------------------------------------------------------------------------

    Restore PC to an Earlier Date & Time

    Go Start>>All Programs>>Accessories>>System Tools>>System Restore

    • Click in the radio button Choose a different restore point
    • Click Next
    • put a tick in Show more restore points
    • Pick a Date before this happened
    • Click Next
    This should restore the PC to that time & date

    you may need to use safemode to do the restore. As the PC starts keep tapping F8 - a menu will appear - choose safemode


    windows 7
    http://www.sevenforums.com/tutorials/700-system-restore.html
     
  7. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1090764

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice